TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 25'inci Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’na katılan Medel Elektronik ürünlerini dünyaya tanıttı.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 25'inci Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’nda (Plasteurasia) Medel Elektronik firmasının standı ziyaretçi akınına uğradı.Üreticiyle müşteriyi biraraya getirinen 25'inci Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’nda plastik sektörünün yeni ürünleri ve teknolojisi görücüye çıktı.

Medel’e büyük ilgi
Erzincanlı işadamı Niyazi Sarımaden’in sahibi olduğu Medel Elektronik 25'inci Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
Fuarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Medel Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Sarımaden, plastik sektöründe kullanılan makine ve otomasyon sistemlerinde kullanılan ürünleri imal ettikleri için plastik fuarına katıldıklarını söyledi. Makinelerin olduğu her alanda ürünlerinin kulladıldığını söyleyen Sarımaden, sektörle ilgili yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen fuarlara katıldıklarını da ifade etti.

Firmalara faydası büyük
Yeni geliştirdikleri ürünlerini katıldıkları fuarlarda tanıtma fırsatı bulduklarını belirten Niyazi Sarımaden, ürün çeşitlerini artırmaya devam ettiklerini de söyledi.  Fuarlara katılmanın firmalara büyük fayda sağladığını dikkat çeken Sarımaden, "dünyaya açılmada ve ürünlerimizin tanıtılmasında fuarlar önemli almaktadır” dedi.

Biz olmadan çalışmaz
Üretim ve imalat yapan tüm sektörlere hitap eden yan sanayi ürünlerini imal ettiklerini belirten Niyazi Sarımaden, otomasyon sistemi olmadan hiç bir makinenin çalışamayacağını da sözlerine ekledi. Medel Elektrik firmasının kuruluşunda 2 elemanla işe başladığını ve bugün 100’ün üzerinde çalışanı olduğunu belirten Sarımaden, ürünleri dünya ile rekabet eder hale geldiklerini de sözlerine ekledi.

AR-GE çalışmaları sürüyor
Gelişen teklojiyi yakından takip ettiklerine dikkat çeken Medel Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Sarımaden, "bizim ürünlerimiz ileri teknoloji gerektiren ürünler. Ürünlerimizi sürekli geliştirmek zorundayız. Bunun için de kurduğumuz AR-GE birimimiz çalışmalarını sürdürüyor. Sattığımız ürüne yönelik servis hizmeti oldukça önemli. Firmamız, Türkiye genelinde kurduğumuz servis ağımız ile sorunlara anında cevap veriyoruz. Türkiye’de motor kontrol sistemleri üretimi yapan tek firmayız. Bizden başka İnvarter üretimi yapan firma yok" şeklinde konuştu.