Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Mütevelli Heyeti Üyesi Erzincanlı İşadamı Ahmet Turan Akkaya, geleneksel getirdiği kahvaltı programlarında Erzincanlıları buluşturdu.

Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Mütevelli Heyeti Üyesi Erzincanlı İşadamı Ahmet Turan Akkaya, geleneksel hale getirerek düzenlediği kahvaltı programların misafirleri Erzincanlılar oldu. Çeşitli zamanlarda Güngören’de bulunan ofisinde, bürokrat, siyasi ve işadamı dostlarını ağırlayan Ahmet Turan Akkaya, kahvaltı sofrasını Erzincan’dan getirttiği organik ürünlerini misafirlerine ikram ediyor.

Hasret giderdiler
Dostlarıyla birarada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akkaya, dosyalarıya hem biraraya gelmek hem de sohbet etmek amacıyla kahvaltı progarmaları düzenleğini söyelerek, katılımcılara teşekkür etti.

Her şey Erzincan için

Milltevekili seçildikten sonra ilk kez İstanbulda ki hemşehrileriyle bir araya gelen Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Ankara'da tüm Erzincanlıların sesi, nefesi olacağını belirterek, "Hemşehrilerimizin teveccühü sizlerin desteği ile vekil seçildim. Gurbet ile sıla arasında kuracağımız köprü ile hep birlikte el ele vererek, gönül birliği içerisinde Erzincanımız için her şeyin en güzelini yapacağız. Benim Erzincanımıza ülkemize hizmet aşkım var. Makamlar gelip geçer, önemli olan oturulan makamın hakkını vermek ve yapılan hizmetler ile vatandaşlarımızın hayır duasını almaktır” şeklinde konuştu.

Erzincan'ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını iyi bildiklerini de belirten Milletvekili Serkan Bayram, kentin sorunlarını ve  ihtiyaçları çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını ve Erzincan'ı şaha kaldıracaklarını söyledi.

Erzincanlıları buluşuturdu
Programa, Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, EKEV Başkanı Sadık Ağca, Başkan Yardımcısı Faruk Sezgin ve İhsan Payalan, Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Canikli, Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Uludağ ve Sinan Beyazıt, Esenler eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, Çekmeköy eski Belediye Başkanı Sıddık Eraslan, Beyoğlu eski Belediye Başkanı Bahattin Ulusan, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsaç, Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Karani Yüksel ve Okan Erhan Oflaz, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, ERSİAD eski Başkanı Gülbey Sezgin ve Başkan Vekili Mehmet Koçyiğit, Milli Saraylar İktisadi İşletmeler Müdürü Emsal Gençalp, Zeytinburnu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Engin Köklü, AK Parti 25.Dönem İstanbul Milletvekili Adayı Muharrem Baltacı, EKEV eski Genel Sekreteri Latif Yetişkin ve Refahiye Alaçayır Köyünden Sadettin Karaman katıldı.

Kahvaltıda bol bol sohbet eden konuklar, bir arada bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, kahvaltı sofrasında kendilerini buluşturan Ahmet Turan Akkaya’ya teşekkür ettiler.