Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) bu ay ki İstişare Toplantısını, Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz’ın ev sahipliğinde yaptı.

Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) Mayıs Ayı İstişare ve Dayanışma Toplantısını, Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz’ın ev sahipliğinde yaptı. Ataköy Şark Sofrası'nda düzenlenen porgramda katılımcılar birlikte iftar da yaptı.

Gurur duyuyoruz
Toplantıda konuşan ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Mayıs Ayı İstişare ve Dayanışma Toplantısına ev sahipliği yaparak, ERGAB üyelerini
iftar sofrasında buluşturan Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz ve Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz'a teşekkür etti. Başkan Sevim, “Mustafa Kaçmaz, ülke ekonomisine sağladığı istihdamın yanı sıra, Erzincanımızın ve ülkemizin birlik beraberliğine de önemli katkılar sunmaktadır. Erzincanlılar olarak kendileriyle her zaman gurur duyuyoruz" dedi.

Katkılarınız büyük
Toplantıya ev sahipliği yapan Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz da yaptığı konuşmada, ERGAB Üyeleri ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Sizler Erzincanımızın medarı iftiharlarısınız. Mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Erzincanlı gazetecilerin bir çatı altında toplanması çok önemlidir. Hepinizi tebrik ediyorum. Sizler Erzincanımızın birlik beraberliğine önemli katkılar sunuyorsunuz. Erzincanlıların birlik beraberliği tüm ülkemize yansıyacaktır" dedi.
Televizyon Programcısı Celal Pir ile Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği Başkanı ve Göktürk Dergisi Sahibi Ümit Öner de, ERGAB'ın çok önemli, örnek alınacak bir oluşum olduğunu belirterek, gazetecilerin bir çatı altında toplanmış olmasının kendi aralarında ki dayanışmayı sağlamanın yanı sıra, Erzincan'ın birlik ve beraberliğine de önemli katkılar sunduğuna inandıklarını ifade ettiler.

Toplantının sonunda, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Mutlusan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz'a, "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır" diyerek, bakır işlemeli fincan takımı hediye etti.