2. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali'nde Off-Road yarışları, doğa yürüyüşü, gibi birçok etkinlik büyük ilgi gördü.

Refahiye’de düzenlenen 2. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali'nde Off-Road yarışları, doğa yürüyüşü, okçuluk, gibi birçok etkinlik büyük ilgi gördü.

Gençlerden büyük ilgi
Refahiye Kaymakamlığı, Refahiye Belediyesi, Refahiye Meslek Yüksekokulu, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Türk Kızılayı’nın organizasyonu ile Refahiye İlçesinde bulunan Dumanlı Yaylasında buluşan gençler doyasıya eğlenerek renkli görüntüler oluşturdu. Festivale Vali Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtıma katkı sağlıyor
Programın açılış konuşmasını yapan Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, festivalin ilçenin tanıtımına katkı sağlamasını temenni etti.

Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da yaptığı konuşmada,  festivallerin tanıtımdaki öneminin yanı sıra, insanlar arasındaki ilişkileri de olumlu yönde etkilediğine değindi.
Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise konuşmasında, gençlerle doğa festivali kapsamında bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Festivallerin insanlar arasındaki birlik ve beraberliği artırarak, ortak kültürel değerlerin paylaşma imkanı verdiğini söyledi.

Birçok etkinlik yapıldı
Festivalde,  doğa yürüyüşü, dağcılık, bisiklet turu, okçuluk, resim oryantiring, safari, uçurtma etkinlikleri, motokros ve off-road yarışması etkinlikleriyle hoş vakit geçiren katılımcılar, konser ve çeşitli oyunlarla  eğlenme imkanı buldular.

Refahiye Dumanlı Ormanları Kızılay Kamp yerinde düzenlenen festivale Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Refahiye Kaymakam Vekili Hatice Bayar Özdemir, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, kamu kurum müdür ve eşleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.