Kemaliye Kültür ve Kalkınma Vakfı'nın (KEMAV) Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel seçildi.

KEMAV'ın 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı, Erzincan Kültür Merkezi Çok maçlı Salon'da yapıldı. Genel Kurul'da başkanlığa, tek aday olan İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel seçildi.

Aktan 7 yıldır bu görevdeydi

Toplantı'da konuşan Ulaştırma eski Bakanı ve KEMAV Başkanı Hasan Basri Aktan, KEMAV'ın 2003 yılında kurulduğunu ve kendisinin de 7 yıldır başkanlık görevini sürdürdüğünü söyledi.

Vakfı tüm Kemaliyelilerle birlikte kurduklarını belirten Başkan Aktan, bir çok başarılı çalışmalaya imza attıklarına da dikkat çekti.

KEMAV Başkanı Hasan Basri Aktan, "7 yıldır sürdürdüğüm başkanlık görevini bugün bırakıyorum ve yene seçilecek yönetime başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

KEMAV, Kemaliyeyi dünyaya tanıttı

Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun da yaptığı konuşmasında, vakıfların önemine dikkat çekti. Coşkun, "KEMAV'ın kuruluşundan itibaren yaptığı çalışmalarla Kemaliye'nin adını dünyaya tanıttı" dedi.

Genel Kurulda yapılan konuşmalarının ardından oluşturlan Divanın, Başkanlığını Kemaliye Belediye Başkanı Mustafa Haznedar yaparken, kâtip üyeliklerini ise Dr. Mehmet Bülent Balioğlu, Ömer Keskinkılıç ve Günhan Ünsal yaptı.

Yeni başkan Yücel oldu

Faaliyet, denetleme ve gelir-gider raporlarının okunuop ibra edilmesin ardından geçilen seçimlerde, tek aday olan İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel, oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Seçimlerin ardından bir teşeşkür konuşması yapan KEMAV'ın yeni Başkanı İsmail Yücel, kendilerine duyulan güvene layık olacaklarını belirterek, vakfa emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür etti.

Genel Kurul Toplantısına, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, Milli Savunma eski Bakanı Zeki Yavuztürk, Kemaliye Belediye Başkanı Mustafa Haznedar, ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin, EKEV Başkanı Sadık Ağca, KEMAV Üyeleri ve Kemaliyeliler katıldı.

Öte yandan, genel kuruldaDivan Başkanlığına verilen önerge ile vakfın kurucu Başkanı Hasan Basri Aktan, oy birliği ile KEMAV onursal başkanlığına seçildi.


Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

İsmail Yücel, Hilmi Balioğlu, Dr.Feridun Çelikmen, Cebrail Uludağ, Dr.Faruk Olgunöz, Kadriye Ünal ve Aytül Erdaloğlu

Denetleme Kurulu Üyeliklerine; Şükrü Erdem, Gönül Önderoğlu ve Muammer Gören seçildiler.