Erzincanlı işadamı Ahmet Akkaya, Erzincan’ın yöresel ürünlerini İstanbul’da düzenlediği kahvaltılarla tanıtıyor.

 

Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Erzinanlı işadamı Ahmet Turan Akkaya düzenlediği kahvaltı programlarıyla Erzincan’ın ürünlerini İstanbul’da görev yapan bürokrat ve siyasilere tanıtmaya devam ediyor.

 

Akkaya, gelenenksel hale gelen kahvaltı programlarını şirket merkezinde hafta da 3 defa düzenliyor. Erzincanlıların dışında diğer illerden olan bürokrat ve siyasilerde kahvaltılara büyük ilgi gösteriyorlar.

Akkaya’ın düzenlediği kahvaltıya, Kem

ah eski Kaymakamı Yılmaz Kurt, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybetli, Bahçelievler Kaymakamı Tacettin Cinbir, Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, Güngören eski Kaymakamı Ramiz Yıldız, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Cebeci ve Tacettin yılmız katıldı. 

Kahvaltı programları ile ilgili açıklama yapan Ahmet Akkaya, bu tür organizasyoları yapmasındaki amacın Erzincan’ın yöresel ürünlerini tanıtmak ve dostları ile bir arada olmak için yaptığını söyledi.

 

Akkaya belirli günlerde düzenlediği kahvaltı programlarında İstanbul’da görev yapan Erzincanlıların yanısıra diger illerden olan bürokratları da ağırladığını ifade etti.

Erzincan’ın yöresel ürünlerinin tanıtılması açısından büyükşehirlerde yaşayan Erzincanlılara büyük görevler düştüğünü de sözlerine ekledi.