Çağlayan Beldesi'ndeki Girlevik Şelalesi sıfırın altında 18 dereceye varan soğukta dondu.

Yaz aylarında tatilci ve turistlerin ilgisini çeken şelale donan görünümü ile de tablo gibi bir güzelliğe sahip oldu.

Kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Girlevik Şelalesi Sibirya soğukları nedeni ile buz tuttu. Yer yer 15 metrelik buz sarkıtlarının oluştuğu şelale eşsiz güzelliğe kavuştu. Beldenin önemli turizm merkezlerinden Girlevik Şelalesi'nin bu hali kentten ve kent dışında da bir çok kişinin ilgisini çekti. Şelalenin buzla kaplı hali görenleri kendisine hayran bırakırken, Aksaray'dan şelaleyi görmeye geldiklerini ifade eden Serkan Bulun, "Hava soğuk olmasına rağmen harika bir görüntü var. Burayı görmek her şeye değdi. Turizm için kullanılırsa oldukça faydalı olur" dedi.

Aksaray'dan gezmeye geldiği Erzincan'da gördüğü buzdan şelaleyi hayranlıkla izleyen Seçil Bulut ise muhteşem bir görüntü ile karşılaştıklarını belirterek, "Herkesin gelip görmesini tavsiye ediyorum. Sarkıtlar var. Görüntü çok harika" diye konuştu.

Çağlayan Beldesi Belediye eski Başkanı Ayhan Doğan, "Girlevik, yazın yeşilliği kışın da buz tutması ile ayrı bir güzelliğe kavuşuyor. Bütün insanların gelip bu güzelliği görmesini istiyorum" diye konuştu.