Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Akşamları programları sona erdi.

 


Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir program ile Erzincanlılara güzel bir Ramazan geçirten Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Akşamları programı Sivas Semazen Ekibi gösterisi ve Tasavvuf Müziği konseri ile sona erdi.

Son programda bir konuşma yapan Erzincan Belediyesi Belediye Başkanı Yüksel Çakır, “Bizim birlik ve beraberliğimize milletimizin gelecek nesillerimizin ihtiyacı emin olun dünkünden daha fazla” dedi.

Başkan Çakır, “Bir Ramazan ayını daha hep beraber geride bırakıyoruz. Bu Ramazan, önceki Ramazanlar gibi rahmetin, bereketin, mağfiretin ve buna bağlı olarak bütün duyguların zirvede yaşandığı bir Ramazan oldu. Arkadaşlarımızla birlikte mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla kapısını çalmadığımız mahzun gönül bırakmadık. Bu sahnede görev alan Mehteran takımında ki arkadaşlarımız her gün akşam 800 noktada 3 bin kardeşimize yemek ulaştırmak suretiyle onların iftarlarını bizler gibi evlerinde sıcacık yuvalarında açmalarını ve huşu içerisinde ibadetlerini tamamlamalarını arkadaşlarımız temin ettiler. Akabinde Milletvekilimiz köylerde beldelerimizde hemşerilerimizle Teravih namazı sonrası bir araya gelirken, bizlerde Başkan Yardımcılarımızla, Meclis üyelerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte her gün bir mahallede o mahallenin sakinleri tarafından misafir edildik.” diye konuştu.

Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından Sivas Semazen Ekibi ve Tasavvuf Müziği topluluğu tarafından düzenlenen gösteri ile Ramazan Akşamları programları sona erdi.