Next&Nextstar CeBIT Bilişim Eurasia Fuarında kurduğu standa teknoloji tutkunları büyük ilgi gösterdi. Firmanın standını Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları da ziyaret etti.

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia Fuarının 14'üncüsüne katılan uydu sistemlerinin lider şirketi Next&Nextstar, yeni ürünlerini teknoloji tutkunlarıyla buluşturdu.

Sektörün öncü kuruluşu
Next&Nextstar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel, fuarların ürünlerin tanıtımı açısından öneme dikkat çekerek, “Next&NextStar ailesi olarak ürün yelpazemizi teknolojik gelişmeler doğrultusunda genişleterek, sektörde öncü kuruluş olmaya devam edeceğiz” dedi. Yüksel, “1989 yılında uydu sistemleri sektöründe faaliyetlerine başlayan Next&Nextstar, uzman mühendislerden oluşan AR-GE ekibi ile, dünyada hızla değişmekte olan teknolojik gelişmeleri ürün gamına entegre ederek, ürün portföyünü her geçen gün sofistike ürünler ile genişletip, her kitleye hitap eden bir ürün yelpazesine ulaştı” şeklinde konuştu.

Yeni ürünlerini sergiledi

1989 yılından beri elektronik sistemleri sektöründe faaliyet gösteren ve gelişen teknolojik trendleri göz önünde bulundurarak, ürün portföyünü her geçen gün kullanıcı dostu ürünlerle genişleten Next&Nextstar, her yıl olduğu gibi bu yıl da en yeni ürünlerini teknoloji severlerin beğenisine sundu. Fuarda, Next&NextStar’ın yeni tablet bilgisayarları, ziyaretçilerin gözdesi oldu. Yeni çağın trendi olan tablet bilgisayar alanında da iddiasını ortaya koyan Next&NextStar, Android 4.1 işletim sistemli Tabloid 10.1 tablet bilgisayarlarını 14. CeBIT Eurasia Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Ürünler büyük ilgi gördü
Kullanıcıların tüm beklentilerini karşılamaya yönelik olarak üretilmiş Machina 3D, Android işletim sistemine sahip Pandora ve En çok tercih edilen uydu alıcısı olan Minix HD uydu alıcıları her zamanki gibi en çok ilgi çeken ürünlerdendi.

Kurtlar Vadisi NextStar’da
Uzun yıllardır Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi’nin sponsorluk çalışmalarını yürüten Next&NextStar’ın standını ziyaret eden dizi oyuncuları ürünleri teknoloji severlerle birlikte denediler. Kurtlar Vadisi’nde Abdülhey karakteriyle beğeni toplayan Kenan Çoban, Güllü Erhan karakteriyle Erhan Ufak ve Zülfikar karakteriyle izlediğimiz Halil İbrahim Kalaycıoğlu Next&NextStar standında sevenleriyle buluştu.