Refahiye Derneği bölge toplantıları sürüyorRefahiye Kültür ve Dayanışma Derneği bölge toplantıları ile derneklerin sorunlarını dinliyor.

Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlediği bölge toplantıları ile derneklerin sorunlarını dinleyip çözüm için çalışmalar yapıyor.

Refahiye Derneği, Akarsu, Çatalçam, Doğandere ve Merkez köylere yönelik oluşturduğu bölge başkanlıkları çalışmalarını sürdürüyor.
Çeşitli zamanlarda düzenlenen bölge toplantılarında İstanbul’da faaliyet gösteren Refahiye’ye bağlı köy derneklerinin yöneticileri ile bölge başkanları biraraya geliyorlar.

Çatalçam Bölge Başkanı Erdal Keklik, Akarsu Bölge Başkanı Ahmet Kariparduç ve Merkez Köyler Bölge Başkanı Sinan Bayazıt organize ettikleri toplatılarda derneklerin ve köylerinde yapılamsaı gereken çalışmalarda konusunda birlikte hereket ediyorlar.

Toplantılar belirli aralıkla devam edeceğini söyleyen Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Canikli, bölge toplantılarında dernek yöneticileri ile biraraya gelerek derneklerin ve köylerin sorunlarına çözüm aradıklarını söyledi.