İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’na katılan Medel Elektronik ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 16. düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’na katılan Medel Elektronik standı büyük ilgi gördü. Ziyaretçi akınına uğrayan Medel Elektronik standı fuaarın en çok ziyaret edilen standı oldu.

Makine olan her yerde
Fuarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Medel Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Sarımaden, ambalaj sektöründe kullanılan makine ve otomasyon sistemlerinde kullanılan ürünleri imal ettikleri için ambalaj fuarına katıldıklarını söyledi. Makine kullanılan her alanda kendi ürünlerinin kullanıldığını belirten Sarımaden, sektörle ilgili yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen tüm fuarlara katıldıklarını da sözlerine ekledi.

Fuarların faydası büyük
Yeni ürünlerini fuarda tanıtma fırsatı bulduklarını belirten Sarımaden, ürün yelpazelerini artırmaya devam ettiklerini de ifade etti. Fuarların firmalara büyük faydası olduğuna dikkat çeken Niyazi Sarımaden, “tüm dünyaya açılmada ve ürünlerimizin tanıtılmasında fuarlar önemli rol oynuyor. dedi.

Her sektöre hitap ediyor
Her sektöre hitap eden yan sanayi ürünlerini ürettiklerini belirten Sarımaden, otomasyon sistemi olmadan hiç bir makinenin çalışamayacağını da söyledi.

Dünya ile rekabet
Medel Elektrik firmasının kuruluşunda 2 elemanla işe başladığını ve bugün 100 çalışanı olduğunu belirten Niyazi Sarımaden, ürenleri dünya ile rekabet eder hale geldiklerini ifade etti.

AR-GE’ye önem veriyoruz
İşlerinin çok zor olduğuna dikkat çeken Medel Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Sarımaden, “bizim ürünlerimiz ileri teknoloji gerektiren ürünlerdir. Ürünleri sürekli geliştirmemiz lazım. Bunun için AR-GE çalışmalarına ve yatırıma önem veriyoruz. Sattığımız ürüne yönelik servis hizmeti oldukça önemli. Firma olarak Türkiye genelinde kurduğumuz servis ağımız müşterilerimizin sorunlarına anında cevap veriyoruz. Türkiye’de motor kontrol üretimi yapan tek firmayız. Bizden başka İnvarter üretimi yapan firma yok” açıklamasında bulundu.