Hizmeti zamanla yarışarak gerçekleştiren ve projeleriyle Kağıthane’yi İstanbul’un yıldızları arasına taşıyan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, insan odaklı çalışmalarına Merkez Mahalle Parkı ile bir yenisini daha ekledi.

Mermer atölyelerinden yeşil alana dönüşen Merkez Mahallesi Parkı’nın açılışına AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Bu bölgemizde de önemli çalışmalarda bulunduk. Esnafında desteğiyle mermer atölyeleriyle kapanmış alanın yüzde 50’sinin kamuya bırakıldığını belirterek bölge esnafına bu çalışmalarda destekleri için teşekkür etti.

Bakandan Başkan Kılıç’a övgü
Kağıthane’nin yapılan yatırımlarla büyük dönüşümüne dikkat çeken AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Eskiden Kağıthane İstanbul’un hor görülen ilçelerindendi. Şimdi İstanbul’un parlayan yıldızı haline geldi" dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı çalışmalarından dolayı kutlayan Bakan Bağış," Kağıthane’nin çehresine değiştiren Başkan Fazlı Kılıç’ı çalışmalarından dolayı kutladı.

Kağıthane’ye kazandırılan Merkez Mahalle Parkı protokolün hep birlikte kestiği kurdele ile hizmete açıldı.